Parmigiano Sformato עם פלפלים Piquillo ושקדים
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? Parmigiano Sformato עם פלפלים Piquillo ושקדים יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, ארוגולה, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סלט עוף עם פלפל פיקילו, שקדים וירוקים חריפים, דלעת סקווש, גבינת פרמג'יאנו ושקדים, ו הליבוט קלוי עם פלפלים פיקילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
לרסס את ramekins או כוסות אלומיניום חד פעמי עם תרסיס nonstick.
לקערה בינונית, מוסיפים את הקרם הכבד, הביצים והפרמניג ' אנו והקציף לשלב. מתבלים במלח וקיין. מחלקים את הביצה, שמנת, תערובת גבינה בין ramekins.
מניחים את ramekins מלא בתבנית אפייה ולמלא באמצע הדרך עם מי ברז חמים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מדפים.
מניחים את sformato מקורר בתנור חם במשך 10 דקות כדי לחמם.
בעוד sformato הוא reheating לזרוק את הפלפלים והשקדים עם הירוקים ומפזר שמן, חומץ ומלח. מסדרים חלק מתערובת הפלפל על צלחות הגשה בודדות. Unmold את sformati על צלחת הגשה ולסדר את הפלפלים נגד sformato.