Paska
. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם פסקה, Paska (לחם חג הפסחא), ו לחם פסחא Paskan (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 2 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה. תניח בצד.
מערבבים שמרים לתוך המים; מוסיפים 2 כפית סוכר ומערבבים עד מומס.
בואו תערובת לעמוד במשך 10 דקות עד הוכפל נפח.
בינתיים, לנצח ביצים עם מיקסר חשמלי. בהדרגה לנצח 3/4 כוס סוכר.
הפוך באר בתערובת הקמח ויוצקים חלב צרוב.
מוסיפים תערובת ביצים; מכים היטב.
מוסיפים חמאה, לימון וקליפות תפוזים ומיצים, ושמרים; לנצח עד בשילוב.
מוסיפים 1 כוס קמח בכל פעם, עד שהבצק רך ומחזיק בצורתו. ללוש על משטח מכוסה קמח עד אלסטי ולא דביק יותר.
מניחים בצק בקערה גדולה. מכסים עם פיסת פלסטיק לעטוף כי כבר שפשף עם קצת שמן.
תן לבצק לעלות במקום חם עד שהוא מוכפל בגודלו, כ-1 עד 1-1 / 2 שעות. אגרוף למטה ולתת לעלות שוב עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחלקים בצק לשניים; יוצרים כל חצי לצורת כיכר ומניחים למחבת משומנת קלות 9 x 5 אינץ '(23 x 12 ס " מ) כיכר.
בואו לעלות עד הוכפל בתפזורת, כשעה.
אופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (160 מעלות C) עד חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור, תן מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר כיכרות מן המחבתות ולסיים קירור על מתלה חוט.
קרח ממש לפני ההגשה. עבור כל כיכר, מערבבים יחד 2 סוכר זיגוג כוסות עם מיץ לימון כפית וחלב מספיק (כ 4 כפות/60 מ " ל) כדי להפוך את הדובדבן חלקה שניתן כפיות מעל כיכר. לקשט עם סוכריות.