קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

עוגת קצפת-פקאן

עוגת קצפת-פקאן
קרום עוגיות-פקאן יכול להיות רק הקרום שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עוגת שוקולד משי, פקאן, עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה ניו-יורקית עם בצק עוגיות שוקולד טופי פקאן., עוגת אננס עם קרום עוגת חמאה, ו עוגת בננה עם קרום עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350 F. במעבד מזון, דופק את הפקאן ועוגיות עד פירורים טופס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיף את החמאה והדופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
להעביר את התערובת לצלחת עוגה 8 - או 9 אינץ', לחיצה עליו באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים.
4
אופים את הקרום עד מעט כהה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
להעביר צלחת פאי למתלה תיל ולתת מגניב. (אתה יכול להגדיר את הקרום אפוי בצד בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות חמאה. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "