Penne Alla Vecchia Bettola של ניק וטוני
המתכון לפנה אלה וקיה בטולה של ניק וטוני מוכן בכ-45 דקות . מנה אחת מכילה 788 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-5 מנות. תמורת 3.94 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו עגבניות שרי, פתיתי פלפל, שמנת מתוקה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה מתאים גם כמנה עיקרית. 2280 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 94% , וזה מעולה. פנה אלה וודקה , פנה קון פונגי א מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) ופטוצ'יני אלה קרבונרה, ללא שמנת, דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המתאימה לתנור על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות עד לשקיפות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והאורגנו המיובש ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הוודקה וממשיכים לבשל עד שהתערובת מצטמצמת לחצי.
בינתיים, סננו את העגבניות דרך מסננת ומעכו אותן לתוך הסיר בעזרת הידיים.
מוסיפים 2 כפיות מלח וקורט פלפל שחור. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.
הוציאו את התבנית מהתנור והניחו לה להתקרר במשך 15 דקות.
בינתיים, מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.
מניחים את תערובת העגבניות בבלנדר וטוחנים במנות עד לקבלת רוטב חלק. מחזירים לסיר.
חממו שוב את הרוטב, הוסיפו 2 כפות אורגנו טרי ומנה מתוקה מספיקה כדי לקבל מרקם קרמי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים חצי כוס פרמזן.
מגישים עם פיזור נוסף של פרמזן ופיזור של אורגנו טרי בכל צלחת.