קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

Penne Alla Vecchia Bettola של ניק וטוני

Penne Alla Vecchia Bettola של ניק וטוני
המתכון לפנה אלה וקיה בטולה של ניק וטוני מוכן בכ-45 דקות . מנה אחת מכילה 788 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-5 מנות. תמורת 3.94 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו עגבניות שרי, פתיתי פלפל, שמנת מתוקה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה מתאים גם כמנה עיקרית. 2280 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 94% , וזה מעולה. פנה אלה וודקה , פנה קון פונגי א מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) ופטוצ'יני אלה קרבונרה, ללא שמנת, דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המתאימה לתנור על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והאורגנו המיובש ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
5
מוסיפים את הוודקה וממשיכים לבשל עד שהתערובת מצטמצמת לחצי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
בינתיים, סננו את העגבניות דרך מסננת ומעכו אותן לתוך הסיר בעזרת הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים 2 כפיות מלח וקורט פלפל שחור. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוציאו את התבנית מהתנור והניחו לה להתקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
סננו והניחו בצד.
11
מניחים את תערובת העגבניות בבלנדר וטוחנים במנות עד לקבלת רוטב חלק. מחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חממו שוב את הרוטב, הוסיפו 2 כפות אורגנו טרי ומנה מתוקה מספיקה כדי לקבל מרקם קרמי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים חצי כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מגישים עם פיזור נוסף של פרמזן ופיזור של אורגנו טרי בכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן