עוגיות רסק תפוחים אני
עוגיות רסק תפוחים אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה חלב חינם מתכון צמחוני משמש 48 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 86 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קינמון טחון, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 10%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגיות רסק תפוחים, עוגיות רסק תפוחים, ו עוגיות שיבולת שועל רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (195 מעלות צלזיוס ). משמנים יריעות עוגיות.
בקערה גדולה, שמנת את הקיצור, הסוכר והביצה. מערבבים פנימה את רסק התפוחים. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה, המלח והקינמון; מערבבים לתערובת המוקרמת. ואז מערבבים פנימה את הצימוקים והאגוזים.
זרוק בכפיות על יריעות העוגיות המוכנות.
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר כדי להתקרר על מתלים תיל.