קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Peperonata

Peperonata
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר ופלפל, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Peperonata, Peperonata, ו Peperonata (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, שום ועלי דפנה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את רסק העגבניות, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד רסק עגבניות הופך אדום לבנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
5
מוסיפים את היין ואת כוס מים 1, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ומבשלים עד הפלפלים רכים מאוד, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לחשוף, להגדיל את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, 20 עד 25 דקות יותר.
7
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הבזיליקום ואת חומץ בלסמי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
צילום: אנה ויליאמס