Peperonata
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר ופלפל, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Peperonata, Peperonata, ו Peperonata (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, שום ועלי דפנה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 6 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד רסק עגבניות הופך אדום לבנים, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את היין ואת כוס מים 1, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ומבשלים עד הפלפלים רכים מאוד, על 30 דקות יותר.
לחשוף, להגדיל את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, 20 עד 25 דקות יותר.
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הבזיליקום ואת חומץ בלסמי ומתבלים עם מלח ופלפל.