קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Peperonata

Peperonata
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר ופלפל, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Peperonata, Peperonata, ו Peperonata (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצל, שום ועלי דפנה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את רסק העגבניות, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד רסק עגבניות הופך אדום לבנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
5
מוסיפים את היין ואת כוס מים 1, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ומבשלים עד הפלפלים רכים מאוד, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לחשוף, להגדיל את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, 20 עד 25 דקות יותר.
7
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הבזיליקום ואת חומץ בלסמי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
צילום: אנה ויליאמס