Pepparkakor I
צריך מתאבן צמחוני? Pepparkakor אני יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Pepparkakor של אמא (עוגיות זנגביל), Pepparkakor מחיטה מלאה (ללא חלב), ו Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בקערה גדולה, חסינת חום. בסיר בינוני, חום סוכר חום, מולסה ותבלינים רק עד לנקודת רתיחה.
מוסיפים סודה לשתייה ומערבבים.
יוצקים את התערובת על החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מקציפים ביצים ומערבבים; מוסיפים קמח, כוס בכל פעם, ומתמזגים ביסודיות. הפעל על לוח מקומח קלות ללוש 1-2 דקות. לעטוף בנייר שעווה וצינה עד המשרד (כשעה).
מחממים תנור ל 325 מעלות F (170 מעלות C).
רול החוצה בערך 1/8 אינץ ' עובי על לוח מקומח קלות לחתוך לצורות הרצויות.
מניחים על גיליונות אפייה משומנת ואופים במשך 8-10 דקות.
הסר מן הסדינים מגניב על מדפים; עשוי להיות מעוטר בציפוי צנרת או כל דבר אחר שאתה רוצה!