Perciatelli עם רוטב בשר פונטינה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות משומר, חומץ יין אדום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Perciatelli עם בולונז, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו פרסיאטלי עם עגבניות קלויות וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -2 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, האורגנו, והמלח והפלפל. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את perciatelli עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
מסננים וזורקים עם רוטב הבשר, חומץ, פונטינה, פרמזן ופטרוזיליה.
המלצת יין: הבשר של מנה זו ואת החומציות של העגבניות לעשות יין סנג ' ובזי מבוסס ענבים אידיאלי. חפש קיאנטי קלאסיקו או רוסו דה מונטלצ ' ינו מאזור טוסקנה של איטליה.