PHILADELPHIA ניו יורק צ'יזcake III
פילדלפיה ניו יורק עוגת גבינה III דורש סביב 5 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 458 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, מילוי עוגת דובדבנים, גבינת שמנת לבנה פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פילדלפיה קלאסי ניו יורק עוגת גבינה, פילדלפיה ניו יורק עוגת גבינה ברים, ו פילדלפיה ניו יורק עוגת גבינה ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל 300 מעלות F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, קמח ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 1 שעה 10 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה. למעלה עם מילוי עוגה לפני ההגשה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.