Picadillo בסגנון קובני
Picadillo בסגנון קובני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לך פלפל, יין, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. נסו טורקיה בסגנון קובני Picadillo, קל בסגנון קובני בשר Picadillo, ו בטטות עם בשר בקר בסגנון קובני Picadillo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות; העונה עם מלח. מביאים את המים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, מניחים כיסוי על הסיר, ומבשלים את תפוחי האדמה בבית רתיחה עד מכרז, על 20 דקות.
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל, פלפל ירוק ושום בשמן החם עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
להתפורר בשר טחון לתערובת הבצל, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות יותר כמו שאתה מערבב; לבשל ומערבבים עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מסננים כמה שיותר שומן מהתערובת ככל האפשר.
מערבבים את היין האדום, רוטב עגבניות, זיתים, צלפים, צימוקים זהובים, כמון, אורגנו, פלפל שחור, ו 1/4 כפית מלח לתוך תערובת בקר טחון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בבית מבשלים עד היין צמצם באופן משמעותי, 25 עד 30 דקות.
מקלפים את תפוחי האדמה המקוררים וחותכים לחתיכות.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה בשמן החם עד השחמה, על 5 דקות.
מקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המבושלים לתוך תערובת בקר טחון רותח; מבשלים יחד 5 דקות.