קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

Pico de Gallo

Pico de Gallo
פיקו דה גאלו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 50 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לך עלי כוסברה, כדי 3 jalapenos, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 96%. נסו Pico De Gallo, Pico de Gallo, ו Pico De Gallo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קוביות עד כמויות שוות של בצל ועגבניות. בערך קוצצים את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
3
עכשיו, פרוסה 1 או 2 jalapenos במחצית. עם כפית, לגרד את הזרעים. (אם אתה אוהב דברים חריפים, להשאיר בחלק ממברנות לבן.) קוביות jalapenos דק מאוד; אתה רוצה רמז של חום טעם jalapeno, אבל אתה לא רוצה לגרום לשריפות. עכשיו לזרוק את ארבעת המרכיבים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים את סיד לשניים ולסחוט את המיץ מחצי ליים הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים מלח, ומערבבים יחד עד בשילוב. הקפד לטעום את פיקו דה גאלו ולהתאים את התבלינים, הוספת מלח או חלפיניו לקוביות יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
תיבולתיבול
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מלחמלח

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.