Pilaf אגוז ואורז אורן
מתכונים דומים: Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), פילאף אורז עם צנוברים, ו פילאף אורז עם צנוברים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
מערבבים בצל תערובת, אורז, ושאר החומרים בקערה; לזרוק היטב.
מקשטים עם sprig בזיליקום, אם תרצה בכך.
מרכיבים
1בצל צהוב בינוני, קצוץ
אורז מבושל חם791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בזיליקום טרי קצוץ4
שיני שום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
סטייקים של ניו יורק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צנוברים, קלויים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק