Pisaladiere
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? Pisaladiere יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצק פיצה, מלח כשר, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה לטחון, לבשל את הבצל עם מלח 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה עד רך מאוד caramelized, על 30 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ואת הקורנית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם. הערה של קוק: מעט מתחת למלח כדי להסביר את המלח מן אנשובי זיתים.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
למתוח את הבצק לתוך מלבן ארוך במקום על תבנית אפייה משומנת. זה צריך כמעט להתאים את גודל גיליון האפייה.
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ומשאירים גבול קטן. מסדרים את האנשובי ואת הזיתים באופן דקורטיבי על הבצל.
מברישים את הבצק החשוף עם שמן הזית הנותר ואופים בתנור החם עד להזהבה ומבושלים במשך 15 עד 20 דקות.