Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)
פיסאנג גורנג (באנגלית: Pisang Goreng) הוא פריטר בננה אינדונזי. צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טעם רום, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו אינדונזי נאסי גורנג, Mie Goreng-אטריות מטוגנות אינדונזית, ו אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת וניל. הפוך באר במרכז, ושופכים חלב, ביצה, חמאה מומסת בטעם רום.
מערבבים עד חלקה. מקפלים בפרוסות בננה עד מצופה באופן שווה.
שמן חום בווק או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
זרוק תערובת בננה על ידי כף לתוך שמן חם. מטגנים עד חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.
הסר בננות משמן, ולנקז על מגבות נייר.