קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

Poblano קלוי וגבינה בגריל פטריות

Poblano קלוי וגבינה בגריל פטריות
קלוי Poblano וגבינה בגריל פטריות הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צ'יפוטלה במכרה adobo, כובעי פטריות פורטובלו, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טוסט גבינה poblano צלוי, גבינה בגריל פטריות פורטבלה קלויה, ו טימין גבינה צלויה פטריות צלוי.

הוראות

1
צולים את poblano מעל להבה פתוחה או תחת המטגן עד חרוך בכל רחבי, פונה לפי הצורך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים לקערה ומכסים בניילון נצמד כדי לשחרר את העור, כ 5 דקות. כאשר מקורר, לקלף את העור החיצוני מושחר. חותכים לרצועות דקות, ולאחר מכן לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מבשלים את הפטריות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם שמן זית. כאשר כמעט התרכך, על 3 דקות, העונה עם מלח ופלפל. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לפרוס 4 פרוסות של הלחם על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
שכבה כל אחד עם 1 פרוסת גבינה, על 1 כף של poblanos קצוץ, 1 כף של הפטריות ועוד פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מברישים שכבה דקה של צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בצד התחתון של הלחם הנותר וסוגרים את הכריכים. דק ובאופן שווה להפיץ את החמאה משני צדי הלחם באמצעות כ 1/2 כפות של החמאה עבור כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מניחים 2 כריכים למחבת בינונית מעל חום בינוני. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים עד הלחם הוא חום זהוב באופן שווה, על 2 דקות. הפוך, לכסות שוב ומבשלים עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה נמסה בעליל, כ 2 דקות יותר. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף