Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים
Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צ'ילי פיורה צ' יפוטלה, מאפה נפוח, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. מתכונים דומים: Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.
הוראות
לפתוח גיליון בצק עלים על לוח מקומח קלות; לחתוך לרבעים, כל 5 אינץ ' מרובע.
מרדדים כל מעט לתוך ריבוע 6 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב צדפות וצ 'ילי צ' יפוטלה טהור.
מברשת תערובת בנדיבות על שני הצדדים של כובעי פטריות, באמצעות כל זה.
מרכז כל כובע, מצד זימים למעלה, על כיכר בצק עלים. מקפלים פינות של מאפה על פטריות כדי לצרף, חופפים מעט; קמצוץ קצוות יחד כדי לאטום. להגדיר חבילות, תפרים למטה מעט זה מזה, על גיליון אפייה 12 על 15 אינץ ' מצופה קלף בישול.
בקערה קטנה, להכות ביצה להתמזג עם 1 כף מים.
מברשת צמרות וצדדים של חבילות מאפה בקלילות עם תערובת ביצה (להשליך נוסף). עם סכין קטנה וחדה, לחתוך שלושה או ארבעה חריצים (כל אחד על 1/4. ארוך) דרך מאפה על גבי כל צרור.
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד בצק עלים הוא חום זהוב, על 10 דקות.
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.