זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, שיני שום, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טאקו Portobello עם פיקו דה גאלו, טאקו ירך עוף בגריל עם פיקו דה גאלו, ו טאקו דגים בגריל פסטו עם אבוקדו פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
2
מערבבים את 6 החומרים הראשונים 1/8 מלח כפית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר זימים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים פטריות, בצל, ו poblano על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, ופטריות גריל ו poblano במשך 5 דקות בכל צד או עד מכרז. בצל גריל 6 דקות בכל צד או עד מכרז.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.