תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורטובלו הונגרי Paprikash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, מלח ופלפל כשרים, פרזנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף הונגרי פפריקש, עוף הונגרי פפריקש, ו עוף פפריקש (סגנון הונגרי אני חושב) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שר את הפלפלים על הכיריים או מתחת למורית עם דלת התנור סדוקה כדי שהאדים יברחו.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד כדי להתקרר. לגרד או לקלף את העור מן הפלפלים, ואז זרע, דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה בתנור הולנדי גדול או מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות חום 12 עד 15 דקות עד כהה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את פלפלים פרזנו, בצל, גזר, שום, פפריקה, מלח ופלפל, ומבשלים לרכך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פרזנו
נוזל-אונקיות מים טריים
גב שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את רסק העגבניות לירקות ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיף את המניה, יין, רוטב ווסטרשייר, ופלפלים אדומים קלויים. מבשלים כמה דקות עבור הטעמים לשלב, ואז מגניב לחלוטין ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פלפלים אדומים קלויים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מחממים את הפטריות והרוטב על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
במים רותחים מלוחים, מבשלים את האטריות ביצה או פסטה ביצה אל דנטה ולזרוק עם חמאה ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
מערבבים כמה כפות של שמנת חמוצה לתוך פפריקש ומגישים בקערות רדודות על מצע של אטריות או פסטה.