קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

Portobello הונגרי Paprikash

Portobello הונגרי Paprikash
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורטובלו הונגרי Paprikash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, מלח ופלפל כשרים, פרזנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף הונגרי פפריקש, עוף הונגרי פפריקש, ו עוף פפריקש (סגנון הונגרי אני חושב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שר את הפלפלים על הכיריים או מתחת למורית עם דלת התנור סדוקה כדי שהאדים יברחו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד כדי להתקרר. לגרד או לקלף את העור מן הפלפלים, ואז זרע, דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה בתנור הולנדי גדול או מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות חום 12 עד 15 דקות עד כהה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את פלפלים פרזנו, בצל, גזר, שום, פפריקה, מלח ופלפל, ומבשלים לרכך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פרזנופלפל פרזנו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
מוסיפים את רסק העגבניות לירקות ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
מוסיף את המניה, יין, רוטב ווסטרשייר, ופלפלים אדומים קלויים. מבשלים כמה דקות עבור הטעמים לשלב, ואז מגניב לחלוטין ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מחממים את הפטריות והרוטב על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
במים רותחים מלוחים, מבשלים את האטריות ביצה או פסטה ביצה אל דנטה ולזרוק עם חמאה ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מערבבים כמה כפות של שמנת חמוצה לתוך פפריקש ומגישים בקערות רדודות על מצע של אטריות או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך