תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורטובלו הונגרי Paprikash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, מלח ופלפל כשרים, פרזנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף הונגרי פפריקש, עוף הונגרי פפריקש, ו עוף פפריקש (סגנון הונגרי אני חושב) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שר את הפלפלים על הכיריים או מתחת למורית עם דלת התנור סדוקה כדי שהאדים יברחו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד כדי להתקרר. לגרד או לקלף את העור מן הפלפלים, ואז זרע, דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס