קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

Provolone Pepper Burgers

Provolone Pepper Burgers
את המתכון של פרובולון פלפל בורגרים ניתן להכין תוך כ-30 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 27 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 452 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח ופלפל, לחמניות המבורגר, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: How to Plank Grill Burgers | צ'יזבורגר פרובולון בציפוי פלפל שחור , בורגר פרובולון והמבורגר בקר בגריל במילוי פרובולון ופטריות .

הוראות

1
מערבבים בקערה את הגבינה, הפלפלים האדומים, הבצל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים בשר בקר ומערבבים היטב. יוצרים ארבע קציצות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
צולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן להתאים בורגר למרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו Sagelands. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
מרלו סיגלנדס
מרלו סיגלנדס
המרלו העשיר והבשל הזה נפתח בניחוחות של תבליני עץ ותווי ריבת ברמבברי, ואחריהם טעמים של פטל, דובדבנים ונגיעה של וניל. דובדבנים מתוקים ממשיכים בסיומת המשיי, מעוגלים בטאנינים עדינים.