קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

Ragu Bolognese

Ragu Bolognese
ראגו בולונז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1088 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לך שום, מלח ופלפל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים שמן זית וחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום וזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים עגל, חזיר, בקר ופנצ ' טה ומערבבים לירקות. חום מעל חום גבוה, ערבוב כדי לשמור על בשר מלהיצמד זה לזה. זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פנצ ' טהפנצ ' טה
בקרבקר
בשרבשר
חזירחזיר
עגלעגל
4
מוסיפים את החלב ומבשלים עד מצטמצם לשום דבר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
5
מוסיפים עגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
6
מוסיפים את היין ואת brodo, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ייןיין