זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka ratatouille של Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה, או מחבת 5 עד 6 ליטר, חום 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים עגבניות (עם מיץ), חצילים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים בפלפלים, קישואים, ודלעת צהובה. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשל עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות יותר.