קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

Ravioli di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי)

Ravioli di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי)
Ravioli di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 1092 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, parmigiano בתוספת 1/4 כוס, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio), ו רביולי ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הערמונים מרוקנים בסיר 2 ליטר עם החלב ולהביא לרתיחה. חום נמוך ומבשלים עד רך מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את הערמונים ולהניח בצד את נוזל הבישול. מחית את הערמון ביסודיות עם מזלג או מחית עד חלקה במעבד מזון. במחבת טוט 12 אינץ ' 14 מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את טרוויזו ומבשלים עד רך וחשוך למדי, על 8 דקות.
4
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את פירה ערמונים, טרוויזו מבושל, ריקוטה ופרמזן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מגלגלים את בצק הפסטה הבסיסי על ההגדרה הדק ביותר וחותכים את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
6
מניחים כפית של המילוי במרכז מחצית הריבועים ומניחים את הריבועים הנותרים מעל הדף כדי ליצור רביולי מרובע. לחץ על הקצוות בזהירות כדי לסגור ולהניח בצד עד מוכן לאכול. מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת 12 או 14 אינץ ' להמס את החמאה על חום בינוני. זרוק את הרביולי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף את טרוויזו לחמאה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הרביולי מהמים הרותחים ומניח בזהירות במחבת עם החמאה. לזרוק בעדינות על חום בינוני עד הפסטה הוא לבוש היטב ומגישים מיד עם Parmigiano מגורר בצד.
מרכיבים שתצטרך
9
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
10
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
11
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
12
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך