Real טאקו אל כומר
כומר טאקו אל אמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 702 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו סלסה ורדה בסיסית, בייקון, צ'ילי גואחילו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-557 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טוב יותר טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.
הוראות
מניחים צ 'ילי בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ומבשלים, הופכים צ' ילי מדי פעם, עד נפוח, גמיש, משחיתים קלות כתמים, ארומטי מאוד, על 5 דקות.
הוסף ציר עוף (זה צריך להרתיח מיד), ואז לשפוך את התוכן של מחבת לתוך קערה קטנה. כיסוי רופף ולהניח בצד.
מחק סיר, הוסף שמן, וחזור לחום בינוני-גבוה עד שהשמן מנצנץ.
מוסיפים כמון, אורגנו, achiote ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, ארומטי untila אבל לא השחמה, כ -30 שניות.
מוסיפים צ ' יפוטלה ורוטב ומבשלים עד ארומטי, כ -30 שניות יותר.
מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומסירים מהחום.
לגרד את התוכן של סיר לתוך בלנדר יחד עם שום צ ' ילי עם נוזל השרייה שלהם. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. הניחו את הרוטב בצד כדי להתקרר מעט.
באמצעות סכין שף חדה מאוד או סכין חיתוך, לחתוך את הבשר דק ככל האפשר. במידת הצורך, מניחים בשר במקפיא במשך 15 דקות כדי לחזק אותו. לפצל את הצדדים של תיק מנעול רוכסן חובה כבדה.
מניחים פרוסה אחת של בשר בתוך שקית להלום עם החלק התחתון של מחבת 8 אינץ 'כבד או מפצח בשר עד פחות מ 1/4 אינץ' עבה.
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם בשר שנותר.
מוסיפים מרינדה לקערה וזורקים עם הידיים עד שכל חתיכת בשר מצופה באופן שווה במרינדה.
בשורה התחתונה של מחבת כיכר אלומיניום חד פעמית עם בייקון.
מוסיפים שכבה של בשר במרינדה דק פרוס. המשך שכבות בבייקון ובשר עד כל הבשר משמש למעלה. (זה יכול לערום מעל המחבת קצת. זה בסדר.) מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 4 שעות לפחות ועד 3
לבשל בתוך הבית: מחממים התנור ל 135°. לחשוף מחבת כיכר אלומיניום ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מעבירים לתנור ומבשלים עד הבשר הוא רך לחלוטין (זה יהיה לטפטף הרבה שומן), על 4 שעות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, לכסות בנייר אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
לבשל בחוץ: חצי ארובה קלה של פחם ולאפשר לחמם מראש עד גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור.
פרוש מתחת למחצית של באח פחם, ומניח באח בישול על גבי. לחלופין, הגדר סט אחד של מבערים על גריל גז נמוך ולהשאיר את המבערים הנותרים כבויים. פתח את מחבת כיכר האלומיניום והנח ישירות מעל הצד הקריר של הגריל, והנח מחבת טפטוף מתחת אם תרצה בכך. מכסה גריל ומבשל עד כיכר רושמת 180 עד 88° במרכז, על 4 שעות, הוספת גחלים יותר גריל או התאמת מבערים לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת האוויר של סביב 275 ° F למשך הבישול.
הסר מן הגריל, לאפשר להתקרר מעט, לכסות עם רדיד אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
מגישים: מחממים תנור ל 177°.
הסר בשר מבושל ממגש אלומיניום, מגרד את כל מיצים שומן או jellied מצדדיו. השתמש בכפית כדי לאסוף שומן ומיצים ממגש, הזמנת כל אחד בנפרד. באמצעות סכין שף חדה או סכין חיתוך, לחתוך בשר דק ככל האפשר כדי ליצור שבבי בסדר של בשר ושומן.
אם שומן מבשר הוא מוצק, לחמם בעדינות במיקרוגל או בתנור עד נמס.
מעבירים חתיכות אננס לסדין אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז לחלוטין, כ -25 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
כ -10 דקות לפני אננס נעשה צלייה, להעביר בשר 1 כף שומן לברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל.
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד טוגני בשר וחום עמוק במקומות.
הוסף כל מיצים שמורים לזרוק לשלב, ומאפשר לו לבשל עד מופחת זיגוג לח.
מעבירים את הבשר לקערת הגשה מחוממת.
קוצצים אננס קלוי לחתיכות גדולות.
מגישים בשר ואננס מיד עם טורטיות מחוממות, בצל, כוסברה, סלסה, פלחי ליים. בשר יהיה לח מאוד צריך להיות ארוז לתוך טורטיות פעמיים מוערמים להגשה.