קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

Real טאקו אל כומר

Real טאקו אל כומר
כומר טאקו אל אמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 702 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו סלסה ורדה בסיסית, בייקון, צ'ילי גואחילו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-557 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טוב יותר טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.

הוראות

1
מניחים צ 'ילי בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ומבשלים, הופכים צ' ילי מדי פעם, עד נפוח, גמיש, משחיתים קלות כתמים, ארומטי מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף ציר עוף (זה צריך להרתיח מיד), ואז לשפוך את התוכן של מחבת לתוך קערה קטנה. כיסוי רופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
3
מחק סיר, הוסף שמן, וחזור לחום בינוני-גבוה עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים כמון, אורגנו, achiote ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, ארומטי untila אבל לא השחמה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים צ ' יפוטלה ורוטב ומבשלים עד ארומטי, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לגרד את התוכן של סיר לתוך בלנדר יחד עם שום צ ' ילי עם נוזל השרייה שלהם. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. הניחו את הרוטב בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
באמצעות סכין שף חדה מאוד או סכין חיתוך, לחתוך את הבשר דק ככל האפשר. במידת הצורך, מניחים בשר במקפיא במשך 15 דקות כדי לחזק אותו. לפצל את הצדדים של תיק מנעול רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים פרוסה אחת של בשר בתוך שקית להלום עם החלק התחתון של מחבת 8 אינץ 'כבד או מפצח בשר עד פחות מ 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
דַק-דַק-
10
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים מרינדה לקערה וזורקים עם הידיים עד שכל חתיכת בשר מצופה באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בשורה התחתונה של מחבת כיכר אלומיניום חד פעמית עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
מוסיפים שכבה של בשר במרינדה דק פרוס. המשך שכבות בבייקון ובשר עד כל הבשר משמש למעלה. (זה יכול לערום מעל המחבת קצת. זה בסדר.) מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 4 שעות לפחות ועד 3
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-דַק-
14
לבשל בתוך הבית: מחממים התנור ל 135°. לחשוף מחבת כיכר אלומיניום ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מעבירים לתנור ומבשלים עד הבשר הוא רך לחלוטין (זה יהיה לטפטף הרבה שומן), על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, לכסות בנייר אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
לבשל בחוץ: חצי ארובה קלה של פחם ולאפשר לחמם מראש עד גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור.
18
פרוש מתחת למחצית של באח פחם, ומניח באח בישול על גבי. לחלופין, הגדר סט אחד של מבערים על גריל גז נמוך ולהשאיר את המבערים הנותרים כבויים. פתח את מחבת כיכר האלומיניום והנח ישירות מעל הצד הקריר של הגריל, והנח מחבת טפטוף מתחת אם תרצה בכך. מכסה גריל ומבשל עד כיכר רושמת 180 עד 88° במרכז, על 4 שעות, הוספת גחלים יותר גריל או התאמת מבערים לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת האוויר של סביב 275 ° F למשך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
19
הסר מן הגריל, לאפשר להתקרר מעט, לכסות עם רדיד אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
20
מגישים: מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
הסר בשר מבושל ממגש אלומיניום, מגרד את כל מיצים שומן או jellied מצדדיו. השתמש בכפית כדי לאסוף שומן ומיצים ממגש, הזמנת כל אחד בנפרד. באמצעות סכין שף חדה או סכין חיתוך, לחתוך בשר דק ככל האפשר כדי ליצור שבבי בסדר של בשר ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
23
אם שומן מבשר הוא מוצק, לחמם בעדינות במיקרוגל או בתנור עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
24
מעבירים חתיכות אננס לסדין אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
25
מברשת עם שומן.
26
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז לחלוטין, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
27
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
28
כ -10 דקות לפני אננס נעשה צלייה, להעביר בשר 1 כף שומן לברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
29
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד טוגני בשר וחום עמוק במקומות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
30
הוסף כל מיצים שמורים לזרוק לשלב, ומאפשר לו לבשל עד מופחת זיגוג לח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
31
מעבירים את הבשר לקערת הגשה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
32
קוצצים אננס קלוי לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
33
מגישים בשר ואננס מיד עם טורטיות מחוממות, בצל, כוסברה, סלסה, פלחי ליים. בשר יהיה לח מאוד צריך להיות ארוז לתוך טורטיות פעמיים מוערמים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתאבקת achiote או להדביקאבקת achiote או להדביק227פלפל האבנרואונקיות בייקון פרוסאונקיות בייקון פרוס2כל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרוכל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרו1צ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחיתצ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכים32טורטיות תירס, מחומם ונשמר חםטורטיות תירס, מחומם ונשמר חם1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כמון יבשיםזרעי כמון יבשים3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3עד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשהעד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוףתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוף1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש907פלפל האבנרולהב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוילהב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליךסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליך2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודותבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודות3ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.