קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

Real טאקו אל כומר

Real טאקו אל כומר
כומר טאקו אל אמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 702 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו סלסה ורדה בסיסית, בייקון, צ'ילי גואחילו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-557 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טוב יותר טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.

הוראות

1
מניחים צ 'ילי בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני ומבשלים, הופכים צ' ילי מדי פעם, עד נפוח, גמיש, משחיתים קלות כתמים, ארומטי מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף ציר עוף (זה צריך להרתיח מיד), ואז לשפוך את התוכן של מחבת לתוך קערה קטנה. כיסוי רופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחק סיר, הוסף שמן, וחזור לחום בינוני-גבוה עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים כמון, אורגנו, achiote ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, ארומטי untila אבל לא השחמה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5
מוסיפים צ ' יפוטלה ורוטב ומבשלים עד ארומטי, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
לגרד את התוכן של סיר לתוך בלנדר יחד עם שום צ ' ילי עם נוזל השרייה שלהם. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. הניחו את הרוטב בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
באמצעות סכין שף חדה מאוד או סכין חיתוך, לחתוך את הבשר דק ככל האפשר. במידת הצורך, מניחים בשר במקפיא במשך 15 דקות כדי לחזק אותו. לפצל את הצדדים של תיק מנעול רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מניחים פרוסה אחת של בשר בתוך שקית להלום עם החלק התחתון של מחבת 8 אינץ 'כבד או מפצח בשר עד פחות מ 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מוסיפים מרינדה לקערה וזורקים עם הידיים עד שכל חתיכת בשר מצופה באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
בשורה התחתונה של מחבת כיכר אלומיניום חד פעמית עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
מוסיפים שכבה של בשר במרינדה דק פרוס. המשך שכבות בבייקון ובשר עד כל הבשר משמש למעלה. (זה יכול לערום מעל המחבת קצת. זה בסדר.) מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 4 שעות לפחות ועד 3
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
לבשל בתוך הבית: מחממים התנור ל 135°. לחשוף מחבת כיכר אלומיניום ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
מעבירים לתנור ומבשלים עד הבשר הוא רך לחלוטין (זה יהיה לטפטף הרבה שומן), על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, לכסות בנייר אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
לבשל בחוץ: חצי ארובה קלה של פחם ולאפשר לחמם מראש עד גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור.
18
פרוש מתחת למחצית של באח פחם, ומניח באח בישול על גבי. לחלופין, הגדר סט אחד של מבערים על גריל גז נמוך ולהשאיר את המבערים הנותרים כבויים. פתח את מחבת כיכר האלומיניום והנח ישירות מעל הצד הקריר של הגריל, והנח מחבת טפטוף מתחת אם תרצה בכך. מכסה גריל ומבשל עד כיכר רושמת 180 עד 88° במרכז, על 4 שעות, הוספת גחלים יותר גריל או התאמת מבערים לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת האוויר של סביב 275 ° F למשך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
19
הסר מן הגריל, לאפשר להתקרר מעט, לכסות עם רדיד אלומיניום, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
20
מגישים: מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
21
הסר בשר מבושל ממגש אלומיניום, מגרד את כל מיצים שומן או jellied מצדדיו. השתמש בכפית כדי לאסוף שומן ומיצים ממגש, הזמנת כל אחד בנפרד. באמצעות סכין שף חדה או סכין חיתוך, לחתוך בשר דק ככל האפשר כדי ליצור שבבי בסדר של בשר ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
22
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
23
אם שומן מבשר הוא מוצק, לחמם בעדינות במיקרוגל או בתנור עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
24
מעבירים חתיכות אננס לסדין אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
25
מברשת עם שומן.
26
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז לחלוטין, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
27
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
28
כ -10 דקות לפני אננס נעשה צלייה, להעביר בשר 1 כף שומן לברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
29
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד טוגני בשר וחום עמוק במקומות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30
הוסף כל מיצים שמורים לזרוק לשלב, ומאפשר לו לבשל עד מופחת זיגוג לח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
31
מעבירים את הבשר לקערת הגשה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
32
קוצצים אננס קלוי לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
33
מגישים בשר ואננס מיד עם טורטיות מחוממות, בצל, כוסברה, סלסה, פלחי ליים. בשר יהיה לח מאוד צריך להיות ארוז לתוך טורטיות פעמיים מוערמים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשאבקת achiote או להדביקאבקת achiote או להדביק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אונקיות בייקון פרוסאונקיות בייקון פרוס2כל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרוכל pasilla או guajillo chilies, זרעים וגבעולים הוסרו1צ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחיתצ'יפוטלה צ' ילי ארוז ברוטב adobo, בתוספת 2 כפיות רוטב מפחית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים טחונים וגבעולים רכים32טורטיות תירס, מחומם ונשמר חםטורטיות תירס, מחומם ונשמר חם1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כמון יבשיםזרעי כמון יבשים3חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3עד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשהעד 4 לימונים, לחתוך 8 פלחי כל אחד עבור הגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוףתוצרת בית או חנות קנה דל נתרן עוף1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'להב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוילהב ללא עצמות-קצה חלציים או בשר חזיר צלוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליךסלסה ורדה בסיסית או הסלסה האהובה עליך2חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודותבצל לבן בינוני, קצוץ דק (אודות3ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.