Ribollita איטלקית (מרק ירקות ולחם) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 346 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרישה, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Ribollita (מרק לחם איטלקי), ריבוליטה (ירקות, שעועית ומרק לחם מעופש), ו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled).
הוראות
1
מניחים את שמן הזית במחבת עמוקה ומחממים על חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים בגזר, סלרי, תפוחי אדמה, קישואים וכרישה. מערבבים ומבשלים 5 דקות יותר.
יוצקים את המים החמים כדי לכסות את הירקות. מערבבים את chard השוויצרי, כרוב סבוי, וכרוב. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי
Chard שוויצרי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחת
כרוב
4
מקום 1 פחית שעועית בבלנדר או קערת מעבד מזון. להתמזג עד חלקה. מערבבים שעועית מחית לתוך תערובת הירקות יחד עם הפחית השנייה של שעועית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
5
הכן את המרק על ידי פרוסות לחם שכבות עם תערובת הירקות בתבשיל או צלחת מרק. מכסים, ומקררים לפחות 8 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים