Rieska (לחם שיפון פינית)
המתכון Rieska (לחם שיפון פינית) מוכן בערך בעוד 50 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לך קמח לכל מטרה, קמח שיפון קרקע אבן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פנקייק פיניname (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה של מעבד מזון לשלב קמח שיפון, קמח, אבקת אפייה, ומלח ודופק חמש פעמים לשלב.
הוסף חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה, על עוד 5 פולסים.
הוסף חלב חמאה ודופק עד הבצק מגיע יחד לכדור.
בצורת בצק לסיבוב 8 אינץ'.
אופים עד חום, כ -40 דקות.