Rigatoni עם Duck Ragù
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עם ראגו ברווז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, ירקות השמורים מרגלי ברווז ספייס שפשף מטוגן, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni עם ראגו ברווז, ריגטוני עם ראגו לבן, ו Rigatoni עם ראגו פטריות.
הוראות
שמן חום במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. sauté עד בצל רך, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ. מבשלים עד מעובה מעט, על 7 דקות.
מוסיפים ברווז מגורר, ירקות שמורים, ורוטב שמורות למחבת.
חום דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים את ראגו ועור ברווז בנפרד. Rewarm ragù מעל חום בינוני לפני המשך.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים עור ברווז; מטגנים עד פריך ורוב שומן הופך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק לנשוך.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. מערבבים פסטה לתוך תערובת ברווז, הוספת פסטה בישול מים על ידי 1/4 כוסuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים cracklings מעל ומגישים, עובר גבינה לצד.