קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Rigatoni עם Duck Ragù

Rigatoni עם Duck Ragù
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עם ראגו ברווז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, ירקות השמורים מרגלי ברווז ספייס שפשף מטוגן, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni עם ראגו ברווז, ריגטוני עם ראגו לבן, ו Rigatoni עם ראגו פטריות.

הוראות

1
שמן חום במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. sauté עד בצל רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ. מבשלים עד מעובה מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
4
מוסיפים ברווז מגורר, ירקות שמורים, ורוטב שמורות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים את ראגו ועור ברווז בנפרד. Rewarm ragù מעל חום בינוני לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים עור ברווז; מטגנים עד פריך ורוב שומן הופך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. מערבבים פסטה לתוך תערובת ברווז, הוספת פסטה בישול מים על ידי 1/4 כוסuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
10
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מפזרים cracklings מעל ומגישים, עובר גבינה לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל