קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות

Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות
Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא פתיתי צ'ילי, שמן זית כתית מעולה, פקורינו רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: Rigatoni עם רוטב עגבניות וודקה חריף, Rigatoni עם סלאמי, Mozzarellan ו ארוגולה, ו Rigatoni עם סלמי ורוטב יין אדום.

הוראות

1
חותכים את sopressata לאלות על 2 סנטימטרים ו 1/4 אינץ thick.In מחבת גדולה מאוד (או תנור הולנדי), לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מטגן ומעניק חלק מהשומן שלו.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
3
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ומבשלים במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד שרוב הנוזל התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4
הסר מן heat.In סיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד 2 דקות ביישן של אל דנטה; לנקז.לזרוק את rigatoni למחבת עם sopressata ותערובת עגבניות ולבשל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה היא אל דנטה והרוטב צמצם ונצמד הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הפקורינו רומנו, ואז מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות בודדות או קערות ולסיים כל אחד עם קומץ של פקורינו טפטוף של שמן זית.עוד מנות פסטה איטלקיות על רפובליקת מזון:Raviolo Gigante עם מתכון ביצה מטוגן
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שעועית ג ' יגנטהשעועית ג ' יגנטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
Orecchiette עם נקניקיות שומר תוצרת בית מתכון Chard שוויצרי
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
7
פסטה Cacio דואר מתכון פפה
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת