Rissoles טורקי
Rissoles הטורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, כמון טחון, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Rissoles טורקי, Rissoles סלמון, ו Rissoles עוף ותירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטלה, בשר בקר, מלח, פלפל, כמון, פפריקה, רסק עגבניות בקערה גדולה. אין לערבב יחד; פשוט להפריש.
מניחים בצל ושום לתוך בלנדר. תערובת, לאט לטפטף בשמן זית עד התערובת יש מרקם דמוי להדביק.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לממרח הבצל ומתמזגים למשך 5 שניות.
יוצקים את הדבק בצל לתוך הקערה עם תערובת הבשר. ללוש את התערובת בקלילות עם ידיים נקיות.
מפזרים את הקמח על תערובת הבשר. לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה; להוסיף אותם לתערובת הבשר ללוש קלות לשלב.
תן את שאר התערובת במשך 5 דקות כדי לאפשר טעם להתפתח, ואז ללוש קלות פעם נוספת כדי להיות בטוח שכל החומרים משולבים היטב.
קח חופן קטן של הבשר והנח אותו בכף ידך. אצבעות צמודות סביב בשר כדי לעצב בעדינות לתוך כדורים קטנים, ולאחר מכן לחץ על כדורי הבשר קלות בין כפות הידיים כדי ליצור פטי.
מניחים על צלחת גדולה. חזור על תהליך זה עד שכל התערובת נוצרה לקציצות, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי להפריד שכבות של קציצות. מכסים את הצלחת בניילון נצמד, ומקררים למשך שעה אחת לפחות.
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור בכ -3 סנטימטרים ממקור החום. קו מחבת עם רדיד אלומיניום ולסדר rissoles 1/2 אינץ ' בנפרד במחבת. Rissoles Broil 3 אינץ ' ממקור החום עד חום זהוב עמוק משני הצדדים, פונה רק פעם אחת.