רוליטיני פסטה טרי עם תרד וריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פלפל, פרמזן, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פסטה עם ארטישוק וריקוטה טרייה, פסטה עם כרובית וריקוטה טרייה, ו עגבניות טריות, ריקוטה, ופסטה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה: במעבד מזון, דופק יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, חלמוני ביצה, שמן זית ומלח. עם ריצת מעבד מזון, בהדרגה להוסיף את המים בזרם יציב עד התערובת יוצרת כדור, הוספת מים נוספים, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
חלמון ביצה
שמן זית
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש במשך 2 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
חותכים את הבצק לשניים ולעצב לדיסקים. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
מניחים את התרד סחוט באמצע מגבת מטבח נקייה. מקפלים את המגבת לשניים ולסחוט את כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
2
מניחים את התרד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הפרושוטו, גבינת ריקוטה, פרמזן, חלמון ביצה, שמן זית, חמאה, מלח ופלפל. באמצעות מזלג, לערבב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
פרושוטו
שמן זית
חלמון ביצה
פרמזן
חמאה
פלפל
מלח
4
על משטח עבודה משוריין, לרדד את הבצק הצונן לתוך 2 (קוטר 8 אינץ') מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מניחים את המילוי במרכז כל עיגול, באמצעות מרית, פרושים באופן שווה על הבצק ומשאירים גבול של 1/2 עד 3/4 אינץ ' של בצק חשוף. בקערה קטנה, להכות את הביצה ומים יחד עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את הקצוות של הבצק עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מרית
קערה
6
מגלגלים את הבצק ליומנים, בסגנון ג ' לירול, וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מרדדים כל יומן בכותנה מוכן ולאבטח את הקצוות עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מים נוספים
8
שמן תבנית אפייה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה. מנמיכים את היומנים לתוך המים ומבשלים במשך 15 דקות. באמצעות 2 זוגות של מלקחיים להחזיק את החוט, להסיר את היומנים, אחד בכל פעם, ולמקם על תבנית אפייה מוכן עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מלקחיים
חוט מטבח
סיר
9
מחממים את המטגן. חמאה 8 על ידי 8 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
הסר את חוט המטבח ואת cheesecloth. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל יומן לפרוסות 12 (1/2 אינץ ' עבה). מאוורר את הפרוסות ב 3 שורות חופפות בתבנית אפייה מוכן. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את החלק העליון של הפרוסות עם חמאה מומסת ומפזרים פרמזן. צלייה עד הזהב, 3 עד 4 דקות.