קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

Rollatini פסטה טרי עם תרד ריקוטה

Rollatini פסטה טרי עם תרד ריקוטה
רוליטיני פסטה טרי עם תרד וריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פלפל, פרמזן, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פסטה עם ארטישוק וריקוטה טרייה, פסטה עם כרובית וריקוטה טרייה, ו עגבניות טריות, ריקוטה, ופסטה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה: במעבד מזון, דופק יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, חלמוני ביצה, שמן זית ומלח. עם ריצת מעבד מזון, בהדרגה להוסיף את המים בזרם יציב עד התערובת יוצרת כדור, הוספת מים נוספים, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
חלמון ביצהחלמון ביצה
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש במשך 2 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
חותכים את הבצק לשניים ולעצב לדיסקים. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מניחים את התרד סחוט באמצע מגבת מטבח נקייה. מקפלים את המגבת לשניים ולסחוט את כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2
מניחים את התרד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הפרושוטו, גבינת ריקוטה, פרמזן, חלמון ביצה, שמן זית, חמאה, מלח ופלפל. באמצעות מזלג, לערבב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פרושוטופרושוטו
שמן זיתשמן זית
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
4
על משטח עבודה משוריין, לרדד את הבצק הצונן לתוך 2 (קוטר 8 אינץ') מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מניחים את המילוי במרכז כל עיגול, באמצעות מרית, פרושים באופן שווה על הבצק ומשאירים גבול של 1/2 עד 3/4 אינץ ' של בצק חשוף. בקערה קטנה, להכות את הביצה ומים יחד עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את הקצוות של הבצק עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מריתמרית
קערהקערה
6
מגלגלים את הבצק ליומנים, בסגנון ג ' לירול, וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מרדדים כל יומן בכותנה מוכן ולאבטח את הקצוות עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מים נוספיםמים נוספים
8
שמן תבנית אפייה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה. מנמיכים את היומנים לתוך המים ומבשלים במשך 15 דקות. באמצעות 2 זוגות של מלקחיים להחזיק את החוט, להסיר את היומנים, אחד בכל פעם, ולמקם על תבנית אפייה מוכן עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מלקחייםמלקחיים
חוט מטבחחוט מטבח
סירסיר
9
מחממים את המטגן. חמאה 8 על ידי 8 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
הסר את חוט המטבח ואת cheesecloth. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל יומן לפרוסות 12 (1/2 אינץ ' עבה). מאוורר את הפרוסות ב 3 שורות חופפות בתבנית אפייה מוכן. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את החלק העליון של הפרוסות עם חמאה מומסת ומפזרים פרמזן. צלייה עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מברשת מאפהמברשת מאפה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מים נוספיםמים נוספים
סכיןסכין
11
מגישים עם רוטב מרינרה חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה6שרימפס וורידיםחמאה, לשמן את תבנית האפייהחמאה, לשמן את תבנית האפייה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2חלמוניםחלמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבקקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תרד קפוא, מופשר ומנוקזתרד קפוא, מופשר ומנוקז0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגוררתפרמזן מגוררת85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו פרוס דק, קצוץ דקפרושוטו פרוס דק, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חמות-רוטב מרינרה בזיליקוםעגבניות חמות-רוטב מרינרה בזיליקום11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלח, קצוץ, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, קצוץ, טמפרטורת החדר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, בתוספת תוספת, לפי הצורךמים, בתוספת תוספת, לפי הצורך11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת