Rompope (ליקר ביצים מקסיקני)
Rompope (ליקר ביצים מקסיקני) עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 553 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: Rompope, שלוש עוגת חלב עם Rompope, ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה.
הוראות
שקדים פולסים עם 2 כפות סוכר עד הקרקע כדי להדביק בסדר.
להביא חלב, מקלות קינמון, קליפת לימון, וניל, וסודה לשתייה להרתיח מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית גדול. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. תניח בצד.
בקערה גדולה, להקציף חלמונים ביצה, נשאר 1/2 כוסות סוכר, שקדים עד עבה וחיוור.
להסיר ולהשליך מקל קינמון וקליפה לימון מחלב. כל הזמן מקציפים, מוסיפים לאט את החלב לתערובת החלמון.
החזר תערובת למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב וגירוד התחתון הצדדים של המחבת כל הזמן עד התערובת מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, 5 עד 7 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין, על 2 שעות (ראה הערות).
מערבבים ברום או aguardiente ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.