Roulade קרמל מתובל עם קרם ג'ינג'ר
מתכון Roulade קרמל מתובל עם קרם ג'ינג'ר מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, ג'ינג'ר גבישי, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרטיני תפוח קרמל ג'ינג'ר מתובל, מתכון רוטב קרמל מתובל ג'ינג'ר, ו Roulade הג'ינג'ר של באמבל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים ל 350 מעלות F. גריז קל, ולאחר מכן קו 13 על ידי 18 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם קלף או נייר שעווה. (
תן את הנייר לבוא הצדדים הארוכים על ידי כ 2 אינץ ' - זה יהיה קל יותר ליצור את הגליל.)
מברשת נייר עם שמן או חמאה, אבק עם קמח, לנצל עודף.
לטאטא יחד 1 1/2 כוסות קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן, מלח, זנגביל והל יחד בקערה בינונית. בקערה אחרת, לשלב בטטה, חלב חמאה, ווניל עד חלקה.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות. להפחית נמוך; להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ב 3 חלקים, לסירוגין עם תערובת רטובה ב 2 חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. הכה עד רק מעורבב. (במידת הצורך, מקפלים את הבלילה יחד עם מרית גומי.)
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות, על 15 דקות.
הפעל סכין סביב קצה העוגה, והפוך עוגה על מגבת תה כותנה (100 אחוז כותנה עובד הכי טוב ושומר על העוגה מלהידבק) מאובק בנדיבות עם הסוכר' ממתקים. בזהירות למשוך נייר קלף כדי לשחרר, ולאחר מכן למקם אותו בחזרה על גבי העוגה. בעדינות לגלגל את העוגה ואת המגבת יחד, החל מן הקצה הצר לעשות רול שומן.
בינתיים למילוי, קצפת וסוכר קונדיטור לפסגות רכות. מקפלים בג ' ינג ' ר מגובש.
בזהירות לפרוש את העוגה ולהסיר את המגבת.
מורחים קרם ג ' ינג ' ר באופן שווה על העוגה. באמצעות הקצה הקצר של קלף כמדריך, לגלגל את העוגה לתוך גליל שמן, רופף.
העברה למגש ארוך. אבק עם סוכר יותר ממתקים וקינמון בתבנית ליל כל הקדושים אם תרצה.
מגישים, עכשיו או מקררים עד מוכן לשרת.