Runzas
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . אם יש לך שמרים, ביצה, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Runzas, Nebraskan Runzas, ו Runzas טבעוני.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בשר טחון ובצל עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים כרוב ועונה עם 1 כפית מלח. המשך לבשל ומערבבים עד הכרוב הוא רך, על 20 דקות יותר. מניחים את התערובת בצד כדי להתקרר.
מערבבים מים חמים וחמאה בקערה גדולה.
שלב אבקת חלב יבש, סוכר, 1 1/2 כפיות מלח, ושמרים בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת חמאה.
מוסיפים ביצה ומערבבים בהדרגה בקמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק חלק.
רול בצק החוצה 1/4 אינץ 'עבה על משטח מקומח קלות; לחתוך לריבועים 4 אינץ'. סקופ תערובת בשר לתוך כל ריבוע בצק. הביאו פינות של כיכר בצק יחד בחלק העליון וצבט פינות יחד כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה, צד התפר למטה. חזור עם שנותר תערובת בשר ובצק. מכסים לחמניות עם מטלית לחה ולאפשר לעלות במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 דקות.