Sazerac Tassies
יכול להיות שהמתאבנים שלכם הם רק המתאבנים שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 123 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, ביצים, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: Sazerac, Sazerac, ו Sazerac.
הוראות
כדי להפוך את המילוי, לשלב את הסוכר, קמח, ואבקת אפייה בקערה.
מוסיף את הביצים מכות, ליקר אניס, ודבש, ומערבבים היטב.
כדי להפוך את קליפות טארט, לשלב את הקמח, אבקת סוכר, ואבקת אפייה בקערת ערבוב.
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה ארוחה גסה. השתמש בידיים שלך כדי ליצור כדור. לחץ על הבצק שטוח (אבל לא להתגלגל) ולכסות בניילון נצמד. מקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל-375 ° F. לאחר שהבצק התקרר, מחלקים את הבצק ל-24 כדורים ומוחצים כל כדור בצק לתוך קליפה טארט, או לתוך כוסות של מחבתות מיני מאפין. מחלקים את זרעי אניס בין פגזי טארט כף על 1 כף של מילוי לתוך כל קליפה.
אופים את tassies במשך 15 דקות, או עד השחמה קלה. מגניב לפני שאתה unmold tassies מחבת טארט.
אבק קל עם אבקת סוכר לפני ההגשה.