קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן

Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן
Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, עגל עם פטריות במרינדה (Scaloppine Beneventana), ו בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הביצים יחד במשך 1 דקה עד אור. מערבבים את האנשובי, פרמזן, פטרוזיליה, ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים את ארוגולה בתחתית של ארבע מנות רדודות ומגישים עם שמן זית ופלפל שחור. כדי לבשל את העגל, להגדיר שני מחבתות גדולות על חום גבוה ולהוסיף את שמן הירקות. להפוך את scaloppine בקמח עד מצופה באופן שווה, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מניחים שני scaloppine בכל אחד המחבתות ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד הזהב על החלק התחתון, על 2 דקות יותר. הפעל ומבשל בצד השני במשך 2 עד 3 דקות.
4
מוסיפים חצי מהחמאה לכל מחבת. כאשר הוא נמס, לשפוך חצי החומץ לתוך כל אחד, הטיית המחבתות לשלב את המיצים. הרם את scaloppine ולהניח אותם על ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטפטף את מיצי המחבת החמאה מעל העגל ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
צילום: ג ' ייסון לואו
7
דרג מתכון זה וצפה בסקירות