Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן
Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, עגל עם פטריות במרינדה (Scaloppine Beneventana), ו בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצים יחד במשך 1 דקה עד אור. מערבבים את האנשובי, פרמזן, פטרוזיליה, ו 1/2 כפית. פפר.
מניחים את ארוגולה בתחתית של ארבע מנות רדודות ומגישים עם שמן זית ופלפל שחור. כדי לבשל את העגל, להגדיר שני מחבתות גדולות על חום גבוה ולהוסיף את שמן הירקות. להפוך את scaloppine בקמח עד מצופה באופן שווה, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה.
מניחים שני scaloppine בכל אחד המחבתות ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד הזהב על החלק התחתון, על 2 דקות יותר. הפעל ומבשל בצד השני במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חצי מהחמאה לכל מחבת. כאשר הוא נמס, לשפוך חצי החומץ לתוך כל אחד, הטיית המחבתות לשלב את המיצים. הרם את scaloppine ולהניח אותם על ארוגולה.
לטפטף את מיצי המחבת החמאה מעל העגל ומגישים עם פלחי לימון.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות