קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

Scampi פטריות צדפה

Scampi פטריות צדפה
המתכון פטריות צדפות Scampi יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, פטרוזיליה, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פטריית צדפות ?קלמרי, פטריות צדפה מטוגנות, ו שיטאקה & מרק פטריות צדפות.

הוראות

1
מבשלים פטריות ב 1/2 מרק כוס על אש בינונית. לאחר 4 דקות, מוסיפים פטרוזיליה, שום, לימון,מיסו ואצות. מבשלים עד פטריות רכות וריחני, הוספת מרק יותר לפי הצורך כדי למנוע שריפה וייבוש. לאחר פטריות מבושלים, להוסיף יותר מרק כך שיש מספיק כדי בשורה התחתונה של המחבת שלך. לזרוק תערובת פטריות עם פסטה מבושלת ומקשטים עם פטרוזיליה.מידע תזונתי
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
KelpKelp
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
2mount למנה
2
קלוריות
3
435Fat
4
פחמימות
5
20gdietary Fiber12. 20gSugars5. 20gProtein15. 30g

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.