Sirloin-קבב ירקות עם זיגוג בלסמי
קבב סירלוין-ירקות עם זיגוג בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 249 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קישואים, בשר בקר, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, רוטב סויה, שמן זית, סוכר ותימין בסיר קטן; מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת מעט מעובה, 7 עד 10 דקות.
הפוך קבב: משאיר קצת מקום בין פריטים לסירוגין, סטייק חוט, עגבניות, קישואים ודלעת על 8 שיפודי מתכת גדולים או 16 קטנים.
מניחים שיפודים על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת ומתבלים בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מברשת בנדיבות עם זיגוג. (להשליך כל זיגוג שאריות.) שיפודים לכסות להכניס למקרר עד 8 שעות או לילה.
תביא קבב לטמפרטורת החדר. מחממים גריל גז על חום גבוה במשך 10 עד 15 דקות עם מכסה סגור. גריל שמן.
מניחים קבב על הגריל, להפחית את החום עד בינוני גבוה ומכסה קרוב. גריל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך קבב וגריל עוד 5 דקות עם מכסה סגור. מכסה פתוח ולבדוק כי ירקות הם חרוך מעט בשר הוא בינוני נדיר. אם קבב לא נעשה, לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל עד הבשר מבושל דרך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.