גשו לסופר וקנו אכיוט, כמון טחון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: Sopa de Torrejas (בשר קולומביאני ומרק Fritters), מרק פלנטיין קולומביאני (Sopa de Platano), ו Sopa de Albóndigas (מרק כדורי בשר בסגנון קולומביאני).
הוראות
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, בצל ירוק, כמון שום, אכיוט, כוסברה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Annatto
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מניחים את האורז במעבד המזון ומעבד במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)