מרקיז Sopa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1051 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, פסטה שיער מלאך, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-18 דקות. נסו המילוי הנפלא של מר מרקיז, עוף Sopa, ו Sopa Caldosa (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המרק ומאמץ אותו. לקטוף את חתיכות העוף החוצה ולהניח אותם בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
מרק
2
כאשר העוף הוא מגניב, למשוך את העור ולהשליך, ולאחר מכן לגרוס את הבשר בגסות, להיפטר כל שומן, סחוס, וכו כמו שאתה הולך. תניח את בשר העוף בצד. המרק יכול להתבצע ואת העוף מגורר עד 2 ימים לפני הכנת המרק.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
בשר
מרק
מרק
3
מחממים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מביאים את המרק המתוח, סלרי וגזר לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך. התאם את החום כך מרק הוא רותח ומבשל עד הירקות רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
גזר
סלרי
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בינתיים, מערבבים את הפידואים לתוך המים הרותחים, מוחצים כל קומץ לשבור את האטריות כמו שאתה הולך. מבשלים עד רך אבל עם קצת ביס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
6
מסננים את האטריות ולשים אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את שמן הזית וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
8
כאשר הירקות רכים, מערבבים את העוף הגרוס, אבוקדו, כוסברה ומיץ ליים למרק. להביא את סיר המרק לשולחן, יחד עם אטריות פלחי ליים. כף חלק האטריות לתוך כל קערה ומצקת חלק מהמרק עליהם. (מערבבים את המרק עם מצקת כך שאתה בטוח כדי לקבל קצת מכל מרכיב לתוך כל קערה.) לעבור את פלחי הסיד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
סיד טריז
מיץ ליים
ירק
עלי וגבעולי כוסברה
אבוקדו
פסטה
מרק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
קערה
סיר
1
שים את העוף, הבצל והפלפל האדום בסיר גדול. (שלי הוא 16 ליטרים.) לשטוף את ראשי השום במים קרים, ולאחר מכן לקלף את העור papery. לשבור את ראש השום לתוך ציפורן בודדת. שוטפים וחותכים את השורשים מהכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
עלי וגבעולי כוסברה
עוף שלם
ציפורן
שום
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
חותכים חתיכת cheesecloth בגודל של מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
שים את שיני השום, פלפל, עלי דפנה, זרעי אכיוטה וכוסברה על הגבינה, להביא את הקצוות יחד כדי לעשות כיס קטן, ולקשור את רופף עם חוט מטבח. תן את הנרתיק כמה מכות טובות עם פטיש המטבח שלך, ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
שיני שום שלמות
פלפל
עלי דפנה
עלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סיר
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף על ידי לפחות 2 עד 3 אינץ'. זרוק במשכן החזיר, אם משתמשים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ברפרוף קצף מלמעלה כפי שהוא יוצר. כאשר המים מגיעים לרתיחה, להתאים את החום כך מרק מבשל יציב, אבל לא מתגלגל לרתיחה. מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עוף שלם
מרק
מים
5
בדוק כדי לוודא את השדיים מבושלים דרך, ואז להסיר אותם מהמחבת. מבשלים 15 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר את הרגליים והירכיים. תניח את העוף בצד כדי להכין עוד צלחת עוף. (אם אתה משתמש בגב, צוואר, כנפיים, וכו'. אתה לא צריך להסיר שום דבר.) להשאיר את הגב, הצוואר ואת הכנפיים כדי טעם נוסף של מרק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מרק
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מבשלים 1 שעה. מניחים מסננת על קערה גדולה ומניחים את המסננת בכמה שכבות של כותנה. בזהירות מסננים את המרק דרך הגבינה. (מצקת זה הדרך הקלה והבטוחה ביותר.)
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
קערה
7
מוסיפים מלח, לפי הטעם, ומניחים להתקרר לפני הקירור.