Sopa Seca עם שעועית
Sopa Seca עם שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 416 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עגבניות משומר, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Sopa Seca de Fideo, Sopa Seca de Fideo, ו Sopa Seca de Fideo with Tomatillos (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת poblano ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, כמון ו 1/2 כפית מלח ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיף את הספגטי מבושל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד קלוי מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שחלק מהנוזל נספג, כ 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומגבירים את החום לגבוה; מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ומבשלים עד הספגטי מבושל כמעט מלא, על 6 דקות יותר. לחשוף ומערבבים את השעועית וכל אבל 2 כפות של הכוסברה; להמשיך להתבשל עד הספגטי הוא רך ורוב הנוזל נספג, על 3 דקות יותר. מחלקים את הפסטה והשעועית בין הקערות ומעל עם הכוסברה והגבינה הנותרים. למנה: קלוריות 420; שומן 10g( רווי 3g); כולסטרול 28mg; נתרן 635mg; פחמימות 65g; סיבים 17g; חלבון 22g