Sopressata-לחם בירה אסיאגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל Sopressata-Asiago לחם בירה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם סוכר, קמח, בירה לאגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד, גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, ו לחם שום אסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצלים ובצל ירוק למחבת; מבשלים 10 דקות או עד להשחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל ושום; לבשל 1 דקה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת בצל, גבינה ובירה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מערבבים Sopressata סלאמי לתוך הבלילה.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 9 x 5inch מצופה ספריי בישול.
טפטוף 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
טפטוף שנותר 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים 25 דקות נוספות או עד שחום זהוב עמוק ומבחר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.