Sour Saison (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)
צריך מתאבן צמחוני? Saison חמוץ (עבור Homebrewers מתקדם) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך תערובת שיכר roeselare, מינכן מאלט, המתנע של שמרים סזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), סנט בנדיקט בלגי Dark Strong Ale (For Advanced Homebrewers), ו הסזון.
הוראות
Mash - ב 12 1/4 קילו של תבואה ל 67° באמצעות 4 גלונים של מים על165 (1.3 ליטרים של מים לפאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
מחממים 4.75 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. אתה צריך על 6.5 גלונים בקומקום.
הוסף 1 גרם של כשות Willamette ולהביא לרתיחה, חשוף.
לאחר סך של 50 דקות, להוסיף 1 אונקיה willamette hops.
לאחר 60 דקות להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort ל 75 ° F.
העבר אל carboy ולקחת קריאת כוח משיכה. זה צריך להיות סביב 1.068
מוסיפים את הסזון הצרפתי ואת roeselare שיכר והתסיסה ב 70° ל 24° במשך 4 שבועות.
העברה לנער רכב משני וגיל בטמפרטורת החדר במקום חשוך במשך שנה לפחות.
חבית או בקבוק לרמה בינונית של פחמן.