קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות62
מגזין

Sour Saison (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)

Sour Saison (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)
צריך מתאבן צמחוני? Saison חמוץ (עבור Homebrewers מתקדם) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך תערובת שיכר roeselare, מינכן מאלט, המתנע של שמרים סזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), סנט בנדיקט בלגי Dark Strong Ale (For Advanced Homebrewers), ו הסזון.

הוראות

1
Mash - ב 12 1/4 קילו של תבואה ל 67° באמצעות 4 גלונים של מים על165 (1.3 ליטרים של מים לפאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
3
מחממים 4.75 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. אתה צריך על 6.5 גלונים בקומקום.
5
הוסף 1 גרם של כשות Willamette ולהביא לרתיחה, חשוף.
6
לאחר סך של 50 דקות, להוסיף 1 אונקיה willamette hops.
7
לאחר 60 דקות להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort ל 75 ° F.
8
העבר אל carboy ולקחת קריאת כוח משיכה. זה צריך להיות סביב 1.068
9
מוסיפים את הסזון הצרפתי ואת roeselare שיכר והתסיסה ב 70° ל 24° במשך 4 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
10
העברה לנער רכב משני וגיל בטמפרטורת החדר במקום חשוך במשך שנה לפחות.
11
חבית או בקבוק לרמה בינונית של פחמן.