קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

Spatchcocked עוף פריך שמח עם רוטב כתום עשיר

Spatchcocked עוף פריך שמח עם רוטב כתום עשיר
Spatchcocked עוף שמח פריך עם רוטב כתום עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף בגריל Spatchcocked עם כתום וג'ינג'ר, עוף מייפל כתום שמח, ו עוף Spatchcocked.

הוראות

1
עוף:.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מלח, פלפל, שום, אבקת צ ' ילי, טימין, שומר וכמון.לשפשף עוף מתחת לעור ועל כל העוף עם כל תערובת התבלינים; כיסוי ומרינדה במקרר במשך 4-24 שעות.מחממים תנור ל 450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה כבדה מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים שמן, מניחים את צד עור העוף מיד מניחים מחבת כבדה מאוד או לסכל לבנים מכוסות על עוף ומבשלים (מבלי להזיז את העוף) עד שהעור הוא חום זהוב (בדוק עם מלקחיים) עד פריך מאוד על 15 דקות.רוטב כתום:.בינתיים להמיס חמאה במחבת חמה בינונית; להוסיף בצל לטגן במשך 3 דקות להוסיף שום, זנגביל, סוכר חום, מים, מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, חומץ אורז, ורוטב סויה; להביא לרתיחה לרתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות מים קרים או גרנד מרינר עושה slurry; להוסיף את slurry לרוטב whisking כל הזמן כדי לשמור על הרוטב חלקה; להפחית את החום בינוני נמוך; ומבשלים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את הלבנים ולהפוך את עור העוף בצד מעלה ולסיים צלייה במשך 20-25 דקות. עד מדחום מוכנס בירך רושם 160-165 מעלות כאשר מיצים לרוץ ברור לחלוטין, ואת העור צריך להיות חום זהוב מדהים, ופריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר עוף ולתת לנוח על חיתוך board.De שומן טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הרוטב הכתום למיצי המחבת. מסננים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים רוטב לתוך סירת רוטב לטפטף קצת על מגש ומניחים את העוף על הרוטב עם קרום פריך למעלה.מנה מיד עם רוטב נוסף ואריכות ימים אטריות או אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז11 כף אורגנו מיובשחמאה או 1 שמן כפותחמאה או 1 שמן כפות1קילוגרםעוף (Butterflied ראה הערה לעיל, להשליך כל גושי שומן, לשטוף ומגבת יבש, לשחרר את העור מן fl)עוף (Butterflied ראה הערה לעיל, להשליך כל גושי שומן, לשטוף ומגבת יבש, לשחרר את העור מן fl)2חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 כף אורגנו מיובשאפונה קפואהאפונה קפואה2חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומרזרעי שומר1חתיכות טופי הית' ברשום, טחוןשום, טחון6שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'רוט, טחוןג'ינג'רוט, טחון11 כף אורגנו מיובשגרנד מרנייה או 1 כף מים קריםגרנד מרנייה או 1 כף מים קרים1תפוזים, מיץ והתלהבות שלתפוזים, מיץ והתלהבות של1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון, טרימיץ לימון, טרי11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1באט מומס4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט20פניות פלפל סדוק טרי של)פניות פלפל סדוק טרי של)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ