Spatchcocked עוף שמח פריך עם רוטב כתום עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף בגריל Spatchcocked עם כתום וג'ינג'ר, עוף מייפל כתום שמח, ו עוף Spatchcocked.
הוראות
1
עוף:.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מלח, פלפל, שום, אבקת צ ' ילי, טימין, שומר וכמון.לשפשף עוף מתחת לעור ועל כל העוף עם כל תערובת התבלינים; כיסוי ומרינדה במקרר במשך 4-24 שעות.מחממים תנור ל 450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב טבסקו מקומט
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה כבדה מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים שמן, מניחים את צד עור העוף מיד מניחים מחבת כבדה מאוד או לסכל לבנים מכוסות על עוף ומבשלים (מבלי להזיז את העוף) עד שהעור הוא חום זהוב (בדוק עם מלקחיים) עד פריך מאוד על 15 דקות.רוטב כתום:.בינתיים להמיס חמאה במחבת חמה בינונית; להוסיף בצל לטגן במשך 3 דקות להוסיף שום, זנגביל, סוכר חום, מים, מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, חומץ אורז, ורוטב סויה; להביא לרתיחה לרתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות מים קרים או גרנד מרינר עושה slurry; להוסיף את slurry לרוטב whisking כל הזמן כדי לשמור על הרוטב חלקה; להפחית את החום בינוני נמוך; ומבשלים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את הלבנים ולהפוך את עור העוף בצד מעלה ולסיים צלייה במשך 20-25 דקות. עד מדחום מוכנס בירך רושם 160-165 מעלות כאשר מיצים לרוץ ברור לחלוטין, ואת העור צריך להיות חום זהוב מדהים, ופריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
6
הסר עוף ולתת לנוח על חיתוך board.De שומן טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הרוטב הכתום למיצי המחבת. מסננים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים רוטב לתוך סירת רוטב לטפטף קצת על מגש ומניחים את העוף על הרוטב עם קרום פריך למעלה.מנה מיד עם רוטב נוסף ואריכות ימים אטריות או אורז.