Spatchcocked עוף שמח פריך עם רוטב כתום עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף בגריל Spatchcocked עם כתום וג'ינג'ר, עוף מייפל כתום שמח, ו עוף Spatchcocked.
הוראות
1
עוף:.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מלח, פלפל, שום, אבקת צ ' ילי, טימין, שומר וכמון.לשפשף עוף מתחת לעור ועל כל העוף עם כל תערובת התבלינים; כיסוי ומרינדה במקרר במשך 4-24 שעות.מחממים תנור ל 450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה כבדה מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים שמן, מניחים את צד עור העוף מיד מניחים מחבת כבדה מאוד או לסכל לבנים מכוסות על עוף ומבשלים (מבלי להזיז את העוף) עד שהעור הוא חום זהוב (בדוק עם מלקחיים) עד פריך מאוד על 15 דקות.רוטב כתום:.בינתיים להמיס חמאה במחבת חמה בינונית; להוסיף בצל לטגן במשך 3 דקות להוסיף שום, זנגביל, סוכר חום, מים, מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, חומץ אורז, ורוטב סויה; להביא לרתיחה לרתיחה במשך 5 דקות.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות מים קרים או גרנד מרינר עושה slurry; להוסיף את slurry לרוטב whisking כל הזמן כדי לשמור על הרוטב חלקה; להפחית את החום בינוני נמוך; ומבשלים, על 5 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את הלבנים ולהפוך את עור העוף בצד מעלה ולסיים צלייה במשך 20-25 דקות. עד מדחום מוכנס בירך רושם 160-165 מעלות כאשר מיצים לרוץ ברור לחלוטין, ואת העור צריך להיות חום זהוב מדהים, ופריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
6
הסר עוף ולתת לנוח על חיתוך board.De שומן טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הרוטב הכתום למיצי המחבת. מסננים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים רוטב לתוך סירת רוטב לטפטף קצת על מגש ומניחים את העוף על הרוטב עם קרום פריך למעלה.מנה מיד עם רוטב נוסף ואריכות ימים אטריות או אורז.