Spianata con Fave: לחם רך עם פאבות פקורינו
Spianata קון Fave: לחם רך עם פאבות פקורינו הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. ללחם הזה יש 399 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פקורינו, קמח, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), מרק Favan ו פקורינו: Zuppa di Fave E פקורינו, ו עוגיות קוקוס קמח קוקוס רכות ולעיסה (ללא גלוטן!) ... & Fave five Friday: Healthy Mother ' S Day Brunch Eats.
הוראות
מה שהופך את הספוג: להתחיל את הספוג בלילה שלפני. מערבבים את השמרים, 2 כפות של הקמח, ו 1/4 כוס המים החמים בקערת ערבוב.
בואו לעמוד 3 עד 5 דקות, עד השמרים מתעוררים לחיים עם בועות קטנות. הכה בשאר הקמח והמים, באמצעות כף עץ. הבלילה צריכה להיות גמישה. לגרד את הצדדים של הקערה, ולאטום אותו בניילון נצמד.
בואו לעמוד לעלות בטמפרטורת החדר 7 עד 8 שעות.
הפוך את הבצק: בתערובת עמידה חשמלית עם חיבור וו בצק, למזג את 2 כוסות קמח והמלח.
מוסיפים חצי מהתערובת לספוג, יחד עם שמן זית, שומן חזיר או חמאה. הכה על 5 דקות, מה שהופך את הבצק אלסטי מאוד. בהדרגה לערבב את שאר תערובת הקמח. ללוש אותו ביד על 10 דקות לתוך רך, אבל לא דביק, בצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, ואטמו את החלק העליון בניילון נצמד.
תן לו לעלות בטמפרטורת החדר 2 שעות, או עד הוכפל.
עיצוב הבצק: משמנים קלות מחבת פיצה 14 עד 16 אינץ'. אגרוף הבצק למטה.
רול ולמתוח את הבצק כדי להתאים את המחבת. זה צריך להיות בין 1/4 אינץ 'ו 1/2 אינץ' עבה, וכל הדרך לקצה של המחבת.
עלייה שנייה: לכסות את המחבת עם מגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות 2 שעות. הבצק צריך להיות מוכפל בנפח, ולא צריך לקפוץ בחזרה כאשר דקר עם אצבע.
אפייה והגשה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לתקוע חריצים בחלק העליון של כיכר עם האצבעות.
מורחים 1/2 כפות שמן זית מעל, ומפזרים מלח ורוזמרין.
אופים 10 דקות, ואז להנמיך את החום ל 350 מעלות F ולאפות עוד 25 דקות. הלחם נעשה כאשר החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר, פרוס לתוך טריזים, עם פאבות קליפה-עצמך ואת פקורינו.