תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כף: הליבוט (ו cockles) במרק עשב ממרתה סטיוארט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ spoonfulblog.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פלפל, עלי טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוגת הזנגביל של מרתה סטיוארט, פסטה עם מחבת אחת של מרתה סטיוארט, ו עוגות וניל ממרתה סטיוארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
זה באמת פשוט אבל מרשים למראה וטעימות צלחת. זה דורש גם צדפים, אבל דילגתי עליהם הפעם. הליבוט הפראי כל כך טעים עכשיו שהוא יכול בקלות לעמוד בכוחות עצמו.
מלוחים גסים 3 כוסות דגים מלאי (קניתי מאכלי ים טבעיים של יסודות המטבח (fumet דגים) אשר נישא ב Whole Foods וזה עבד בסדר גמור)1 ק "ג או צדפות, scrubbed4 פסיפי הליבוט, בס פסים, או פילה בקלה האוקיינוס השקט (כ 1 1/2 ק" ג בסך הכל), עור, עצמות הוסרו
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
בס פסים
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
צדפות
הליבוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
פלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
5
מכסים פטריות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
תן לעמוד עד מתרכך, על 3 דקות.
7
לנקז קצוץ דק, להפריש.שים 1/4 כוס של כל עשבי תיבול לתוך מעבד מזון; להפריש. מערבבים יחד הנותרים 3 כפות של כל אחד עשבי תיבול, פטריות, שמן 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש.מביאים מלאי לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף cockles. כיסוי; לבשל עד cockes פתוח, על 2 דקות. תשליך כל דבר שלא נפתח. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות לקערה, לכסות (לשמור על חום).מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הוסף למלאי. כיסוי; לבשל, בזהירות פונה פעם אחת, עד המרכז הוא אטום, 2-3 דקות לכל צד (עשוי להיות קצת יותר אם פילה הוא עבה מאוד). באמצעות מרית מחוררת, להעביר דגים לצלחת, ולכסות.מביאים מלאי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
יוצקים חצי המניה לתוך מעבד מזון עם עשבי תיבול ;מחית (להיזהר עם נוזל חם).
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים למניה שנותרה; יוצקים דרך מסננת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה על עשבי תיבול; להשליך עשבי תיבול (אני רק לשפוך את תערובת עיבוד מזון בחזרה לתוך הסיר המקורי עם המניה הנותרת דרך מסננת - חוסך קערה לשטוף). מחלקים דגים וצדפות בין קערות. מרק מצקת לתוך קערות; דגים העליון עם תערובת עשב שמורות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.