Strozzapretti alla Boscaiola: כומר חונק בסגנון וודסמן
Strozzapretti alla Boscaiola: Priest Stranglers Woodsman-Style דורש כ-3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 863 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-35 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.77$ למנה, המתכון הזה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בצל, פטריות פורצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82%, וזה יוצא מן הכלל. עוף אלה Boscaiola, Chanterelle Bucatini alla Boscaiola, וארוחת ערב הערב: Spaghetti alla Boscaiola (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים שמן זית, בצל וסלרי על אש בינונית גבוהה עד לריכוך, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים פטריות ומבשלים עד להזעה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. בינתיים, מורידים פסטה למים רותחים ומבשלים דקה אחת, עד שהיא רכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים היטב וזורקים למחבת עם הפטריות. מבשלים עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הפטרוזיליה, זורקים לצלחת חמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אוויר
9
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
10
בסיר של 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד שהם רכים וחום זהוב בהיר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
13
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד לסמיך כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע אחד במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.