Sunchoke Gratin
אם יש לכם אגוזי מלך, שמנת כבדה, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים, מרק סאנצ'וק, ו כרובית ומרק סאנצ'וק.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In סיר בינוני לכסות את העדשים עם מים 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות יותר.
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על תבנית אפייה גדולה כדי להתקרר במהירות.
מורחים את האגוזים השחורים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
להעביר את האגוזים השחורים למגבת נייר ולתת מגניב.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לחתוך את ארטישוק ירושלמי לרוחב 1/8 אינץ ' עבה.
מוסיפים אותם למים המלוחים הרותחים כדי לבשל את הפרוסות עד רך-פריך, על 5 דקות.
מסננים ביסודיות ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את העדשים המבושלים, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, גרידת לימון ושום, מתבלים במלח ופלפל; זורקים בעדינות. חמאה התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה סגלגל 5 או 6 כוס או שווה ערך.
מעבירים את תערובת הארטישוק הירושלמית ואת כל הנוזל שלה לחמאה dish.In קערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת לפזר על gratin.
אופים במשך 30 דקות, או עד gratin הוא מבעבע וזהוב חום.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.כמו זה: כמו טעינה...