זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זעפרן, עשן נוזלי, תמרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: הריסה-ברוקולי קלוי, טופו וקערת קינואה, טאקו טופו אפוי מתוק ומעושן עם סלט הדר קוקוס, ו פשוט מאודה ברוקולי & קערת בטטה.
הוראות
1
קערת הברוקולי הטופו המעושנת הזו היא אחת הארוחות האהובות עליי. זה באמת מאוד פשוט. גרגר, צמחוני, אגוז, טופו ומבטא הדרים תוסס. אבל זה צלחות די מדהים עם משולש עבה טופו וקולות של צבע.טעמים. טופו דביק מושחר מתוק בטעם הדר, תמרי, פלפל, מייפל ועשן נוזלי. קשיו פריך קלויים עטופים גם בטעמים מתוקים דביקים. מצע מלוח של קוסקוס מוזהב משובץ בשמיכות צימוקים זהובים מתוקים הקערה שלך-או תחליף עם קינואה או אורז אם אתה מעדיף. והברוקולי הצ ' יזי הזה מוסיף את המבטא הירוק המושלם לסעודה הבריאה הזאת. הערות פרי הדר לאורך כל הדרך. עשיר בחלבון, סיבים ופחמימות מורכבות - זה קערה טבעונית צבעונית הוא אחד להתכרבל...קינואה קוסקוס או אורז יעבדו .. אבל כמה לילות אני פשוט אוהב קוסקוס מחיטה מלאה כי זה מבשל כל כך מהר, עדיין יש מרקם דק, אורז דמוי שזוגות היטב עם מרכיבים לבביים כמו ברוקולי, אגוזים וסטייק טופו.בצד. קערה זו שמחה לקבל מנה של חומוס שום, חומוס צ ' ילי או טפטוף של הרוטב החריף האהוב עליך. חלבון. וכן, אתה יכול תת בחלבון שונה מדי-טמפה או אפילו כמה שעועית יהיה נחמד!מתוק ומעושן טופו קשיו ברוקולי Bowlserving על 4, טבעוני
מרכיבים שתצטרך
2
טופו: 1 lb משרד או טופו משי, פרוס למשולשים עבים1 1/2 כפות זעפרן oil1 Tbsp tamari1 Tbsp סירופ מייפל (או אגבה)2 כפות מיץ תפוזים + קמצוץ של zest (השתמשתי mandarins)1 כפית פלפל שחור smokefine נוזלי taste1 / 2 כפית אבקת שום
מוסיפים את הנוזל, השמן והמלח לסיר מרק גדול. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקוסקוס והבצל. כיסוי עם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו להרתיח במשך כדקה אותם לכבות את החום.
5
בואו לעמוד (עם מכסה עדיין על) לפחות חמש דקות.
6
הסר את המכסה, מוך עם מזלג ולהניח בצד. לקפל צימוקים זהובים אופציונליים ושמרים תזונתיים גם כן.
מרכיבים שתצטרך
1
מוסיף את השמן למחבת חום גבוהה. כאשר השמן חם, להוסיף את קוביות טופו במרינדה. הם צריכים לרחוש בקול רם על הוספת פאן. אפשר לצרוב בצד אחד ואז להפוך. בזהירות להוסיף את הנוזל שנותר מן הקערה השריה. אפשר לבשל בכל צד במשך כדקה אתה רוצה קצוות מושחרים. מבשלים עד הנוזל כבר נשרף ואת הקצוות של טופו שלך להיות מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2
בדיוק כמו טופו מסיים בישול, להוסיף את אגוזי קשיו וטפטוף מהיר של סירופ מייפל או אגבה. אפשר להם לקבל דביק מצופה בתוך המחבת נוזלי. זה צריך לקחת רק כדקה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את טופו אגוזי קשיו מן המחבת ולהגדיר על צלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
עם המחבת עדיין חם מעל בינוני חום-להוסיף את הברוקולי. לחרוך קצת את הקצוות עם שאריות הטעמים במחבת-ואז להוסיף מרק ירקות ושמן אופציונלי ולכסות עם מכסה. אפשר קיטור במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את המכסה, לזרוק ברוקולי מבושל בשמרים תזונתיים אופציונליים-ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
6
אספו את הקערות שלכם!
7
הוסף קצת קוסקוס / דגנים. ואז טופו וקשיו מעל. כמה פרחי ברוקולי בקצוות וכמה פרוסות מנדרין כקישוט וצבע.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חמים. אני אוהב להוסיף רסס של אריסה או רוטב חריף מעל לבעיטה פיקנטית.