Tagliarelle עם חמאת כמהין
Tagliarelle עם חמאת כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1142 קלוריות. אם יש לכם פסטה cipriani tagliarelle, חמאת כמהין, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, הודו צלוי עם חמאת כמהין, ו ריזוטו חמאת כמהין לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1 כף מלח לסיר גדול של מים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת גדולה (12 אינץ') saute, מחממים את השמנת על חום בינוני עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים את חמאת הטראפל, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, מנמיכים את החום לנמוך מאוד, ומערבלים את החמאה עד שהיא נמסה. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים 3 דקות, בדיוק. (אם אתה לא משתמש בפסטה צ ' יפריאני, בצע את ההוראות על החבילה.) כאשר הפסטה מבושלת, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מוסיף את הפסטה סחוטה למחבת סאוט ולזרוק אותו עם תערובת כמהין שמנת. ככל שהפסטה סופגת את הרוטב, מוסיפים כמה שיותר ממי הבישול השמורים, לפי הצורך, כדי לשמור על הפסטה מאוד קרמית.
מגישים את הפסטה בקערות רדודות ומקשטים כל מנה עם קומץ נדיב של עירית ופרמזן מגולח.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.