Tagliolini Freddi per il Sabato
טגליוליני פרדי פר איל סבאטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי צ'ילי נדיבים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לימון Tagliolini, טגליוליני עם קוויאר אדום, ו Tagliolini עם לובסטר ועגבניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפיות מלח.
בקערה, לשלב את השום, אנשובי, עגבניות, פטרוזיליה, פתיתי צ ' ילי, ושמן זית כתית.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה עד רק אל דנטה ולנקז. להתרענן באמבט קרח עד קריר לנקז היטב. לזרוק עם 2 כפות שמן זית כתית נוספת כדי למנוע דבק.
מערבבים את הפסטה הקרירה עם רוטב העגבניות בטמפרטורת החדר, יוצקים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת ומוסיפים פרמזן-רג ' יאנו, לפי הטעם.