Tagliolini Gratinati con Piselli E Prosciutto: פסטה חינם עם אפונה Prosciutto
Tagliolini Gratinati con Piselli E Prosciutto: פסטה Gratineed עם אפונה ו Prosciutto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1115 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא חמאה, פרמזן-רג'יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו, פטוצ'יני Gratinati אל Prosciutto, ו פסטה עם פרושוטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות F, או מחממים את המטגן.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מוסיפים את פרושוטו ואפונה ומבשלים על חום גבוה עד הבשר משחימים ואת האפונה הם מכרז מבושל דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מבשלים את tagliolini במים רותחים עד רך ולא מבושל די דרך, על 1 דקה.
מסננים היטב ולזרוק במחבת עם האפונה ופרושוטו.
הוסף את besciamella ולזרוק מעל חום גבוה במשך 30 שניות, ולאחר מכן להעביר תבשיל avenproof. למעלה עם פרמזן מגורר ומבשלים בתנור או מטגן במשך 3 עד 5 דקות, עד הגבינה השחמה בועות besciamella.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.